КОИ СМЕ НИЕ

Фирма „Арома Есънс" ООД е основана 2007 г. в гр. Казанлък от водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на парфюмерията и козметиката. Ние създаваме нашите продукти с грижа към опазването на околната среда и без тестване върху животни. Стремим се да влагаме в тях висок процент натурални съставки: етерични масла, растителни масла, екстракти и натурални води.

КАКВО ПРАВИМ

Фирма „Арома Есънс" ООД е производител на редица специализирани козметични серии, парфюми, натурални ръчно изработени глицеринови и крем сапуни, ароматни соли за вана, ароматни масла за вана и масаж, освежители за въздух и много други.
Фабриката ни е оборудвана с модерни лаборатории, машини и съоръжения за производство. Съчетани с нашите знания, опит и иновативни технологии, ние поддържаме постоянен контрол и гарантираме високо качеството на производствената гама. Успешно прилагаме ISO 22716: 2007 (GMP), имаме SGS сертификати за добра производствена практика. Продуктите се разработват и произвеждат в съответствие с европейските закони и регламенти.

РАБОТА ПОД ЧУЖДИ МАРКИ

Имате идеи за изработка и пускане на козметика, сапуни или парфюми под Ваша марка. Фирма „Арома Есънс" ООД е правилния избор за Вас. С модерното си и високо производително оборудване Ние имаме капацитет за производство, както на малки лимитирани серии, така и на големи серии от продукти.
С богатите си знания и опит нашите специалисти ще изготвя специално за Вас, по ваше задание най-добрите козметични формули с подходящи козметични суровини и активни съставки.
Заедно с Вас ще подберм уникални аромати, с които вашият бранд да се отличава от всички останали.
Нашите парфюмеристи ще изработят уникални, запомнящ се и дълготрайни аромати. Имаме богат опит в изработването на нишова парфюмерия, както и в наподобяване на световно известни парфюми с огромно сходство.
Ще ви помогнем при избора на най-подходящите флакони, буркани и опаковки за дадения продукт.
Ще направим пълната документация и регистрация на произведения от нас продукт, съобразена с всички регламенти и изисквания на Европейския Съюз.
Вие мечтаете, ние реализираме Вашите мечти! Ще произведем за вас козметика, сапуни или парфюми, с които вашият бранд ще стане успешен и запомнящ се.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!

Нашият ангажимент за обслужване

Ние сме ODM/OEM производител на парфюмерия и козметика с едни от най-добрите изследователски екипи в бизнеса с красота. Нашите поръчкови и готови продукти идват облечени така, че да ви впечатлят. Независимо дали става дума за нашите качествени услуги и персонализиране или изследвания и разработване на продукти, АРОМА ЕСЪНС ще изпълни всички Ваши изисквания.

Решения за красота. Всичко, което трябва да знаете

Под нашите ODM и OEM услуги за производство на парфюмерия и козметика ние се стремим да разработваме решения за малки, средни и големи фирми. Ние ви напътстваме през индустрията за красота, за да бъдете в течение на най-новите тенденции и уверено да сте подготвени за бъдещето на козметиката. От малки стартиращи фирми до установени мега корпорации, нашият процес е тестван и доказано дава резултати за нашите партньори. Като водещ ODM/OEM производител на козметика, ние можем да ръководим дизайна на вашия продукт, уникалната формула, чак до доставката до входната врата. Който и да е процесът, опитът ни показва отново и отново, че можем да направим вашия продукт печеливш. Моля изберете кой от нашите процеси за изпълнение отговаря най-добре на вашите нужди:

ODM процес

Нашият ODM процес е интегриран в дългосрочни проекти за изпълнение. По време на производството на вашия оригинален дизайн, ние разработваме формули от нулата, като предоставяме достатъчно буферно време, за да сме сигурни, че вашият продукт има собствени сертификати, гаранция за срок на годност и стабилност. Препоръчва се за фирми, които искат да инвестират период от 9 до 24 месеца за продуктова иновация.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ODM УСЛУГАТА: АРОМА ЕСЪНС ви предоставя отлично обслужване, разработване на качествени продукти и рентабилно управление на проекти, за да създадете своя собствена козметика. Ние сме рамо до рамо с всеки от нашите бизнес партньори в постигането на вашите бизнес цели в бързото развитие на днешния пазар. От формулирането на всяка продуктова линия до деня на лансиране, ние ви насочваме, докато създавате вашата марка и вашите продукти от нулата.
КАК РАБОТИ ODM: Според вашите спецификации и стил ще имате селекция от готови формули или ваша собствена уникална формула. С нашите бизнес модели за закупуване и индивидуални бизнес модели, Ние отговаряме на вашите нужди във формули, без значение колко голяма или малка е промяната на продукта. Независимо дали започвате наскоро или вече сте утвърдена марка с големи изисквания, ние ще изпълним Вашите изисквания.
Насоченото към пазара проучване и развитие на АРОМА ЕСЪНС ще ви позиционира с най-стилните и безопасни продукти. А с нашите глобални партньори за снабдяване, вашата опаковка ще съответства на вашия продукт всеки път, идвайки навреме. Ние установяваме производствени графики, съобщаваме иновативни, готови за пазара данни и решения, така че винаги да сте готови за следващата стъпка.
Без значение колко големи или малки са вашите амбиции, ние в АРОМА ЕСЪНС ги превръщаме в реалност. Изпратете запитване за да Ви предложим, как най-добре можем да ви помогнем.

OЕM процес

Нашият OEM е интегриран в проекти с кратко време за изпълнение. По време на този проект ние използваме нашите вътрешни формули, вече тествани и стабилизирани, за да създадем вашия краен продукт, включително някои незначителни промени и иновативна опаковка. Този бизнес процес се препоръчва за фирми , които искат да инвестират период от 3 до 5 месеца за производство на продукти.
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА OEM УСЛУГАТА: Нашето оборудване за производство на оригинални продукти е едно от най-добрите в козметичния бизнес. Осигурявайки най-доброто от нашите предварително направени персонализирани формули, както и собствени персонализирани опаковки, ние ви извеждаме бързо на пазара. Независимо дали просто искате да добавите нов продукт към утвърдена марка или да стартирате изцяло нова компания за красота, АРОМА ЕСЪНС ще ви подкрепи.
КАК РАБОТИ OEM: С нашия богат опит, ние знаем какво е необходимо, за да управлявате тенденция, която движи вашите продукти. Разработването на продукти се извършва според вашите условия.
Всички потенциални партньори, независимо дали са нови или утвърдени, които отговарят на изискванията на нашите минимални поръчки, ще бъдат посрещнати и подкрепени с пълна консултация за анализ на тенденциите и пазара с най-новите тенденции и пазарни хитове, гарантирайки вашия успех при стартирането.

Производство на парфюми, парфюмни води, тоалетни води, о де колони, парфюмни екстракти, безалкохолни парфюми

Съвършенството никога не е миришело толкова добре. Независимо дали имате нужда от мирис за няколко часа или цял ден, нашата широка гама от производство на парфюмни аромати ще покрие всяко ваше желания. Елегантен, естествен, прост и терапевтичен. Независимо дали са за специални моменти или по работа, нашите парфюми се представят с дълготрайна чистота на аромата и стила. С динамичен дизайн на бутилка и доказани формули, парфюмът на АРОМА ЕСЪНС винаги ще покрие вашите високи изисквания.

АРОМАТИ

Нашите OEM ODM тенденции в ароматите включват органични суровини, устойчиво развитие, персонализиране, продукти за пътуване и парфюми за дома. В науката за ароматите съставките с естествени свойства се комбинират, за да създадат аромати. За производството на аромати използваме безопасни суровини. АРОМА ЕСЪНС гарантира стриктно спазване на принципите за осигуряване на качеството, добри производствени практики и пълна съвместимост на тестовете. Следователно, ние гарантираме нулево дразнене или алергична реакция върху кожата.

ПАРФЮМИ

Влюбете се от първото впръскване. Парфюмите са първият създаден ароматен продукт, датиращ от древните цивилизации. Процедурата за производство на всеки продукт е отделна история. В АРОМА ЕСЪНС ние осъзнаваме колко важни са суровината и ароматите за развитието на пристрастяващ аромат. Ние също знаем колко е важно да се придържаме към най-добрите производствени практики. Ние правим продукти, които са визуално, естетически и ароматно приятни.
АРОМА ЕСЪНС се стреми винаги да използва най-пресните съставки в нашите парфюмни коктейли. Наред с динамичния външен вид, ние знаем как да направим завладяващ продукт както отвътре, така и отвън. С атрактивна опаковка, невероятни чувствени аромати и естествени съставки, никога не трябва да се съмнявате в качеството на вашия парфюм.

ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Нашата OEM ODM грижа за кожата включва тоник за лице, серуми, овлажняващи и подхранващи кремове, маска за лице, ексфолиант, почистващ препарат, препарат за премахване на грим, луксозни глицеринови сапуни, пилинг сапун с гъба, масла и маски за лице. Докато се грижим за кожата, ние се фокусираме върху снабдяването с органични суровини. Също така, ние се фокусираме върху удовлетворяването на екологични изисквания чрез въвеждане на по-холистични и иновативни идеи. Когато работим върху формули, нашата лаборатория разработва кремове, масла, многофункционални или специални формули. Освен това, ние гарантираме, че отговаряме перфектно на текущото пазарно търсене на иновации. От друга страна, ние създаваме нови сезонни концепции за красота, за да поддържаме нашите клиенти в крак с тенденциите. Споделяме знанията си с вас, за да разработим забавни и функционални продукти за грижа за кожата.
В АРОМА ЕСЪНС ние правим продукти, които дават правилния вид влага на всеки тип кожа, за да поддържат нейния баланс. Търсим да добавим естествени източници към формулата и да създадем продукти, които се фокусират върху лечението на кожни проблеми. Нашата цел е да ви поддържаме безупречни, осигурявайки на всеки тип кожа и всеки кожен проблем лечението, от което се нуждае.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Производственият процес на АРОМА ЕСЪНС е разделен на пет критични етапа. От приемането на суровината до доставката ние гарантираме гладък производствен процес. Всеки етап се управлява по най-безопасните протоколи и процедури. Нашите стандарти за качество са възможно най-високите, гарантирайки, че всеки продукт е едновременно безопасен и ефективен.

Етап 1: Приемане на суровини и опаковки:


• Контролен списък за поръчка на материали
• Дезинфекция на суровините и контрол на температурата
• Генериран инспекционен лист в системата; след това се предава на екипа за контрол на качеството
• Вътрешна идентификация чрез нашата баркод система
• Система за претегляне за претегляне и повторно претегляне на суровините един по един
• Системни аларми за спиране на работа при несъответствие в теглото

Етап 2: Скрининг и инспекция на микроорганизми:


• Проверка на цветовете, ароматите и текстурите на суровините
• Скрининг на микроорганизми за откриване на замърсяване
• Тест за водно съдържание, тест за вискозитет

Етап 3: Смесване и пълнене:


• След като материалите бъдат измерени, баркод системата ще потвърди материалите
• След потвърждение, материалите ще бъдат смесени и разпределени в съответните производствени машини
• Производственият процес включва разтваряне, зареждане, охлаждане, филтриране
• Формулировките се пълнят в подходяща опаковка

Етап 4: Тестване на външния вид и проверка на полуфабрикати и готови продукти:


• Проверка на полуфабрикати и готови продукти за техните цветове, текстури и аромати по същия начин, по който нашите клиенти биха ги инспектирали
• Тестване на срока на годност на готовите продукти

Етап 5: Пратка:


• След преминаване на всички тестове и прегледи, продуктите се предават в склад.
• Продуктите преминават през нашата автоматизирана система, за да бъдат изпратени до нашите клиенти по целия свят.

Ние сме тук за всички ваши бизнес нужди и въпроси

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС!Сертификати

Контакти:

Адрес:
Арома Есънс ООД
с. Черганово, Фабрика "Арома Есънс"
6100 Казанлък, България
Телефон за връзка:
089 864 0890
089 864 0913

Свържете се нас:

8 + 3 =