Кои сме ние

Фирма „Арома Есънс" ООД е основана през 2007г. със седалище гр. Казанлък. Разположен в географския център на България – Розовата долина, градът е известен с уникалните си розови градини и традиционно производство на най-качественото розово масло в света – поради специалния сорт маслодайна роза /Rosa Damascena/ и благоприятни климатични условия.

Използвайки богатството на българската природа и по-специално на Розовата долина, създаваме своите козметични и парфюмерийни продукти като влагаме в тях натурални природни съставки: етерични масла, растителни масла и екстракти, розова вода и розово масло от Rosa Damascena. Съчетаването в производството на старите български занаяти, модерните технологии и дългогодишния опит на висококвалифициран екип от технолози и мениджъри в областта на козметиката, парфюмерията и етеричномасленото производство, гарантира разработката на богата палитра от оригинални и качествени продукти. В тях сме вложили частица от онзи розов храст, който преди векове е прекосил Индия, Персия, Сирия и Османската Империя, за да намери своя дом тук, да се превърне в символ на любовта и находчивостта и да стане неизменна част от България.

Какво правим

Фирма „Арома Есънс” ООД е производител на редица специализирани козметични серии, обогатени с розово масло, розова вода и други натурални съставки, парфюми, SPA-продукти: ароматни соли за вана, ароматни масла за вана и масаж, натурални ръчно изработени глицеринови и крем сапуни, ароматизатори за въздух, балсами за устни.

Фабриката е оборудвана с модерни лаборатории, машини и съоръжения за производство на козметика и парфюмерия. Фирмата произвежда и под чужди марки и изготвя пълната документация за пускането на нови козметични и парфюмерийни продукти. Успешно прилагаме ISO 22716: 2007 (GMP) – включващ производство, контрол, съхранение и експедиране на готовата продукция и имаме SGS сертификати за добра производствена практика. Продуктите се разработват и произвеждат в съответствие с европейските закони и Pегламент (EO) № 1223/2009.

Сертификати

Контакти:

Адрес:
Арома Есънс ООД
с. Черганово, Фабрика "Арома Есънс"
6100 Казанлък, България
Телефон за връзка:
089 864 0890
089 864 0913

Свържете се нас:

1 + 6 =